Szakdolgozatkoteszet.hu › Nyomdai Munkák

Fénymásolás

Üzletünkben a diplomakötés mellett a professzionális géppark lehetőséget nyújt fénymásolatok készítésére A3-A6 lapméretben, de a másoláshoz kérheti munkatársaink segítségét is. Lehetőséget biztosítunk a különböző vastagságú, akár színes lapokra történő másolásra is, illetve igény szerint vállaljuk lapadoglóba nem helyezhető dokumentumok (könyvek, füzetek, kottafüzetek) másolását is (a fénymásolás ilyen esetben is helyben megvárható). Diplomakötés igénylése esetén a fénymásolás díja kedvezménnyel csökken!

Nyomtatás

Üzletünkben lehetőség van akár különösen nagy példányszámú dokumentumok professzionális nyomtatására is. A nyomtatás történhet 80-300 g sűrűségű papírra, A3-A6 méretben egy vagy két oldalra, színesen és fekete-fehéren egyaránt. A nyomtatás a gépparknak köszönhetően még több ezres oldalszám esetén is perceken belül elkészül. Diplomakötés igénylése esetén a nyomtatás díja kedvezménnyel csökken! Üzletünkben lehetőség van különösen nagy dokumentumok pl. tervrajzok, plakátok, transzparensek nyomtatására is. Erről a szolgáltatásunkról részletesen itt tájékozódhatsz.

Szórólap készítés

Üzletünk a szakdolgozatkötés mellett lehetőséget biztosít nem csak egy (pl. szórólapok), de többoldalas dokumentumok (pl. prospektusok, ismertető füzetek) nagy mennyiségű sokszorosítására is.

Plakát nyomtatás

Nyomtatás A3-nál nagyobb méretben? Nálunk ezt is megteheted! A speciális plotter segítségével színes vagy fekete-fehér dokumentumaidat legfeljebb 135 cm szélességben és legfeljebb 15 méter hosszban nyomtatjuk ki - legyen szó akár tervrajzok, plakátok, transzparensek, akár panoráma képek nyomtatásáról. A minőség és az ár miatt továbbra sem kell aggódnod, hiszen - mint minden szolgáltatásunk esetében, a nyomtatás alkalmával is garantáljuk a kifogástalan minőséget és a kedvező árat.

Névjegykártya és Naptár készítés

Szórólap készítése mellett nálunk lehetőséged van névjegykártya kivitelezésére is, de a meghívók, az egyedi naptárak, a céges levélpapírok, valamint borítékok nyomtatása sem okoz problémát. Minél nagyobb mennyiségről van szó, annál nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani céges- vagy egyéni ügyfeleink számára, miközben nem csak a minőséget tartjuk szem előtt, hanem a gyorsaságot, valamint a jó árat is.